De Likt - Simplon

De Likt

Za 3 Maart 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €14,50 Deur: €14,50 Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

They’re back! Eigenzinnige elektronica- en rapformatie De Likt is weer op de been en klaar voor het nieuwe jaar. Tijdens een lange herstelperiode van zanger Jordy Dijkshoorn heeft de groep ondertussen toch niet stil gezeten. Er komt nieuw werk aan en ze keren terug naar Simplon!

Het drietal uit Rotterdam combineert beats met gevarieerde funky opsmuk en gepeperde woorden. Dit drieluik van stijlen zorgt voor een geheel eigen sound waarin de klik die de drie met elkaar hebben goed terug te horen is. Na het succesvolle debuutalbum ging het keihard, mede dankzij de geruchtmakende sterke live shows. De Likt speelde elke zaal en festival waar ze stonden helemaal plat. En nog altijd weten ze het publiek binnen no-time om te toveren tot een wilde menigte!

De avond wordt geopend achter de draaitafels door De Grote Immanuel Spoor Show, dit is de man achter On Track Agency, het management bureau dat artiesten als De Likt, Dwayne Franklin en Afronaut vertegenwoordigd. Verwacht dikke beats, achterhaalde hiphop en een paar verdwaalde italo klappers.