De Likt - Simplon

De Likt

+ The Jerry Hormone Ego Trip

Vr 10 April 2020
Waar: Grote zaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 20:45 uur
VVK: € 16,-

Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Vanwege het coronavirus gaat het optreden van De Likt op vrijdag 10 april helaas niet door. We komen zo snel mogelijk met meer informatie.


‘Futuristische funk sensatie uit Rotterdam speelt al jaren vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat’. Het zou zo maar een krantenkop kunnen zijn over De Likt. Ze komen terug naar G-town en frontman Jordy heeft zijn shiny rode broekje al ingepakt!

Deze sloopkogels zorgen zoals altijd voor een knallende show. Als je misschien het idee had dat ze rustiger zijn op het podium na de nekbreuk van Jordy heb je het mis. De beste man springt nog steeds vanaf metershoge balkons op het publiek en er is geen zaal waar hij niet gaat stagediven. Vorig jaar kwam het tweede album genaamd ‘De Derde’ uit, waarmee ze een vaste waarde zijn geworden binnen het Nederlandse live circuit.

Hun nieuwe single Ctrl-Alt-Delikt, tevens de naam voor het nieuwe album dat in 2020 uitkomt, kwam begin november uit. In aanloop naar deze release gaat De Likt het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen!

In het voorprogramma staat The Jerry Hormone Ego Trip. Door de combinatie van de behalende, Nederlandstalige teksten die altijd een tikkie schuren en de aanstekelijke rock ‘n’ roll is The Jerry Hormone Ego Trip zowel een band waar aandachtig naar geluisterd als op gedanst kan worden. Een erg geschikte band om het publiek op te warmen voor De Likt!