De Kraaien - Simplon

De Kraaien

+ Oost Wanted

Za 30 Oktober 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. De Kraaien komen met splinternieuwe, keiharde en extreem frisse tracks. Hoog tijd dus om het gezelschap weer naar Simplon te halen!

Eigenwijze rauwe Haagse teksten in combinatie met harde beats zorgen voor de unieke kraaiensound. Door eerdere hits als ‘Ik Vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’ werden ze populair. Nu we een nieuw decennium ingaan willen ze een andere kant laten zien. Nieuwe muziek en een altijd verrassende show! Verwacht gekke visuals, strippers en misschien wel paaldanseressen.

Als supportact geeft het Zwolse hiphopduo Oost Wanted regelrechte zweetgarantie. Na het uitbrengen van hun eerste EP ‘Sirene’ komen ze de tent in de fik zetten, met originele teksten op extreem dansbare beats, en dit alles met een vette knipoog!


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je opĀ deze pagina.