De Kraaien - Simplon

De Kraaien

+ Oost Wanted

Za 21 November 2020
Waar: Grote zaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 20:45 uur
VVK: € 12,-
DVK: € 12,-
Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het optreden van De Kraaien op vrijdag 24 april helaas niet door. Gelukkig is er al een vervangende datum, de show gaat nu plaatsvinden op 21 november! Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.


Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. De Kraaien komen met splinternieuwe, keiharde en extreem frisse tracks. Hoog tijd dus om het gezelschap weer naar Simplon te halen!

Eigenwijze rauwe Haagse teksten in combinatie met harde beats zorgen voor de unieke kraaiensound. Door eerdere hits als ‘Ik Vind Je Lekker’ en ‘Pechvogel’ werden ze populair. Nu we een nieuw decennium ingaan willen ze een andere kant laten zien. Nieuwe muziek en een altijd verrassende show! Verwacht gekke visuals, strippers en misschien wel paaldanseressen.

Als supportact geeft het Zwolse hiphopduo Oost Wanted regelrechte zweetgarantie. Na het uitbrengen van hun eerste EP ‘Sirene’ komen ze de tent in de fik zetten, met originele teksten op extreem dansbare beats, en dit alles met een vette knipoog!