Cymbaline + Hands Off - Simplon

Simplon UP
Cymbaline + Hands Off

Do 24 September 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Rock / Indie
uitverkocht
Links

Stel je voor: een typische 70’s psychedelic trip waarin je brein jou verteld dat je echt een feestje moet bouwen. Alleen heb je net een bord zuurkool met een flinke bratwurst achter de kiezen. Geloof het of niet, je hebt zojuist de perfecte avond voor de bandleden van Cymbaline omschreven. Deze New Wave krautrockers uit Utrecht zijn een beetje gek, catchy, grimmig en Duits tegelijkertijd. Het gros van de tijd zingen ze in het Engels, maar er blijft altijd een lichte connectie naar onze oosterburen. Na de Popronde van afgelopen jaar en een kleine tour door Duitsland, komen ze nu naar UP voor een beetje party machen. Zwengel die synthesizer maar aan!

Handjes thuis! Misschien wel de meest relevante bandnaam voor de afgelopen tijd. Hands Off is een garagepunk duo uit Leeuwarden die het allemaal lekker simpel houdt. Drums en gitaar, boem klats, op volle snelheid doorbeunen. Geen gezeik, geen gezeur. Je kunt invloeden van bands als Pinch Points en Pretty Sick herkennen, maar Hands Off heeft zich ook laten inspireren door riot-grrrl uit de jaren ’90. Met hun lief wegluisterbare rammelsingle ‘Stole Your Socks’ lokken ze je naar binnen om je vervolgens een goede klap op je snufferd te geven. Spreekwoordelijk dan natuurlijk want ja, handjes thuis!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.