CUT_ - Simplon

CUT_

Vr 1 Oktober 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:45 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €12,50 Genre: Electropop
Koop tickets
Links

Het Amsterdamse elektronische duo CUT_ heeft de afgelopen vijf jaar hun stempel gezet op de elektronische popscene van Nederland. Gedreven door een constante zoektocht naar nieuwe geluiden en melodieën verleggen ze de grenzen van wat een popnummer kan zijn. Het duo brengt eigenwijze diepe popsongs met slepende synths, hoekige ritmes en scherpe zanglijnen.

De carrière van CUT_ kende een bliksemstart toen hun Engelse bewerking van Stromae’s Papaoutai viraal ging. Sindsdien deden ze talloze liveshows en brachten ze in 2019 hun debuutalbum ‘A Small Group Of Individuals’ uit. De streamingcijfers knalden wederom omhoog toen hun tweede single ‘Out Of Touch’ van het album terecht kwam in de Netflix serie Élite. Momenteel werkt het duo aan een nieuwe sound waarmee ze ongetwijfeld weer een diepe indruk gaan achterlaten. De gloednieuwe single ‘Breathe’ is daar alvast een voorproefje van!


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.