Comedy Night Live - Simplon

Comedy Night Live

Jeroen Pater + Patrick Meijer & more

Wo 17 November 2021
Waar: Bovenzaal Open: 19:00 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Comedy Night Live gaat door! We vervroegen de openingstijd naar 19:00 uur en de show start om 20:00 uur. Op deze manier is het mogelijk om vooraf nog een drankje te halen bij de bar.

De regel geldt nog wel steeds dat je dit evenement alleen kunt bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.


Een avond genieten van een flinke dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten! Bij deze speciale editie van de Comedytunes Comedy Night worden er in de bovenzaal opnames gemaakt. Deze avond zullen maar liefst vier comedians voor het publiek en de camera’s staan, namelijk Jeroen Pater, Patrick Meijer, Johan van Gulik en Stefan Hendrikx!

Jeroen Pater
Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland, hij was namelijk onderdeel van de Comedy Explosion. Jeroen is een bezig bij, hij is oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg, het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Patrick Meijer
Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-up comedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptredens en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen. Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen en is daarom in Utrecht bekroond tot lachburgemeester. In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis. Patrick Meijer is de Arnold Bruggink van de comedy. Als je hem een keer hebt zien spelen, zal je hem nooit meer vergeten. 

Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is een fenomeen op het podium.  Bij elke show van Comedytunes laat hij de zaal gieren van het lachen. Bij een grap over de vogelgriep, over zijn vader de befkeizer van de Herengracht of over een vakantie naar Bali. Het liefste wil je dat Johan nooit meer ophoudt. Johan is een comedian die vaak te zien is in het Comedy Cafe Amsterdam. 

Stefan Hendrikx 
Stefan Hendrikx zette nog niet zo lang geleden zijn eerste stappen op het podium als stand-up comedian, maar bleek een natuurtalent. Stefan heeft alles wat je als publiek zoekt in een comedian: goed bedachte grappen, een energieke performance en de uitstraling van iemand die zich op het podium thuis voelt.