Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Ronald Smink + Jeroen Leenders & more

Wo 16 Februari 2022
Waar: Grote zaal Open: 19:30 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Ronald Smink, Jeroen Leenders, Wilko Terwijn en Wouter Monden.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is deze voorstelling seated en met 1.5 meter afstand. Een coronatoegangsbewijs en legitimatie is hierbij verplicht. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen.


Ronald Smink
Ronald Smink is de oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival met de jury- en publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show Out Of The Box was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslan. Daarnaast is Ronald ook vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief  het Comedyhuis. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bei sein ist Mitmachen. Ronald heeft in het comedy-landschap een zeer eigen en unieke stijl wat hem zeer origineel maakt. Bevers en indianen op de snelweg, Friese strippers of gothics bij de voordeur; bij deze absurde Fries kan je alles verwachten. 

Jeroen Leenders
Hij behoort tot de grotere namen in de Belgische comedy-scene. Jeroen Leenders is ook de eerste Belg die officieel is toegetreden tot de Comedytrain. Zijn show ‘The Jeroen Leender Experience’ is keer op keer een groot succes. Wanneer Jeroen meespeelt op de Comedytunes Comedynights is hij ook altijd de vaste headliner en keer op keer laat hij zien waarom hij dat is. 

Wilko Terwijn
Sinds 1995 is Wilko Terwijn al stand-up comedian en hij heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op tv en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radioshow en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten en zijn werk als Creative Executive bij PnPMedia is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde en treedt hij met grote regelmaat op in het land.

Wouter Monden
Wouter zijn stijl is toegankelijk, maar ook scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. ‘Dit Was Het Nieuws’, ‘Is er een dokter in de zaal’ en ‘The Roast of Johnny de Mol’. Hij was  ook de publieksopwarmer voor tv-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights.