Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Late Show

Wo 15 September 2021
Waar: Grote zaal Open: 21:45 uur Aanvang: 22:00 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Rayen Panday, Adam Fields, Hassan El Rahaui en Max van den Burg.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is deze voorstelling seated en met 1.5 meter afstand. Een coronatoegangsbewijs is hierbij niet nodig. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen.


Rayen Panday
Rayen is in 1983 geboren in Zaandam. Tijdens zijn rechtenstudie doet hij 2008 mee aan een open podium stand-up comedy, iets wat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival 2008 waar hij in de finale de Persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en cabaretier. In 2010 wordt hij een vaste kracht van het Comedy Café in Amsterdam en begint aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken. Naast zijn theatervoorstellingen is hij tevens bekend van zijn vele optredens in TV-programma’s en op festivals als Lowlands en Paaspop. Sinds 2016 is hij lid van de Comedytrain.

Adam Fields
Adam Fields, oorspronkelijk uit Londen en nu woonachtig in Amsterdam, is een comedian met jarenlange ervaring. Zijn typische Britse humor valt overal goed in theaters op festivals of op bedrijfsevenementen. Bij Adam krijgt iedereen tranen in de ogen van het lachen. Adam speelt door heel Europa van Parijs tot aan Barcelona van London tot aan Oslo, maar zijn vaste comedy-thuishonk blijft altijd nog het Comedy Café in Amsterdam.    

Hassan El Rahaui
Hassan El Rahaui is een rijzende ster binnen de Nederlandse comedy-wereld! Met zijn charme en talent won Hassan in 2016 de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein cabaret festival en behaalde in 2018 moeiteloos de finale van Cameretten. Hij werd door de jury omschreven als een goede performer, groot talent en fijne persoonlijkheid. In het rapport stond: “Hij stapt het podium op en is er meteen. De kwaliteit van veel grappen is hoog.” In zijn eerste avondvullende cabaretprogramma vertaalt Hassan zijn turbulente leven naar goede verhalen vol scherpe humor. In geuren en kleuren schotelt hij zijn levenservaringen voor met hier en daar een maatschappijkritische noot.

Max van den Burg
Cabaretier, acteur en regisseur Max van den Burg is geworteld in Brabant, maar met zijn hoofd en lichaam al lang in hogere sferen. In zijn shows buitelen de rare types, persiflages en gekke stemmetjes over elkaar heen, onder het genot van heel veel muziek. Max is een comedian met groot eigenheid en daarom ook eentje die nooit een moment zal vervelen.