Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Arie Koomen + Mark Waumans & more

Wo 13 Oktober 2021
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Deze keer bestaat de line-up uit Arie Koomen, Mark Waumans, Teun van den Elzen en Thijs Kemperink.

Richtlijnen & protocol
Dit evenement is met zitplaatsen zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit evenement alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs. Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.


Arie Koomen
Natuurlijk is Arie Koomen bekend van Arie & Silvester en de Lama’s. De laatste jaren speelde Arie door heel Nederland in comedycafe’s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Een topper die in staat is om kiwi’s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal.

Mark Waumans
Wanneer Mark Waumans zich realiseert dat hij de boot gemist heeft, stapt hij op 36-jarige leeftijd voor het eerst op het podium om stand-up comedy te proberen en onmiddellijk is hij verkocht. In de periode die daarop volgt wint hij de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival, behaalt hij de finale van Cameretten met zijn programma ’Spiegelbeeld’ en speelt hij op grote festivals als Lowlands, Paaspop en Oerol. Deze cynische “droogkloot” neemt op geheel eigen wijze zijn eigen leven op de hak én iedereen die hij op zijn pad tegenkomt.

Teun van den Elzen
Teun van den Elzen is een aanstormend comedy-talent, eentje om in de gaten te houden! Zo won hij de Comedy Talent Award en wist hij de jury- en de publieksprijs te winnen op het GSCF. Teun is op Youtube te zien met zijn eigen videoserie ‘Saaie Kutpolitiek’. Hij is vast lid van de Rotterdamse comedyclub Club Haug.

Thijs Kemperink
Thijs Kemperink (1982) groeide op in het Twentse dorpje Albergen, een geboren en getogen Tukker. Hij is een echte verhalenverteller. Geen Twentse cabaretier die in het Twents spreekt, maar wel een cabaretier uit Twente. Door de omgeving waar Thijs is opgegroeid laat hij een uniek geluid zien in de cabaretwereld.