Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Silvester Zwaneveld + Adam Fields & more

Wo 14 December 2016
Waar: Grote zaal Open: 19:45 - 20:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €9,- Genre: Comedy
uitverkocht
Links

Dit evenement is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Na een uitverkochte editie van de eerste Comedy Night in Simplon mogen wij in december weer een plekje bieden aan vier top cabaretiers! De tweede editie zal verzorgd worden door MC Adam Fields van Comedy Café Amsterdam. Silvester Zwaneveld, Jasper van Kuijk en Johan van Gulik zullen ieder het podium pakken om weer een onvergetelijke avond neer te zetten!

Silvester Zwaneveld
De headliner van vanavond is niemand minder dan Silvester Zwaneveld. Je zult hem misschien kennen van het succesvolle duo Arie & Silvester. De laatste jaren staat Silvester solo op de planken. Dit met groot succes; zo zijn al zijn programma’s uitgezonden door de VARA en lopen zijn shows als een trein. Silvester heeft hilarische observaties en is volstrekt onvoorspelbaar. Momenteel speelt hij zijn programma: ‘Een kleine geschiedenis van bijna alles’.

Adam Fields
Adam behoort al jaren tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Hij is een echte headliner en een top MC. Als een van de vaste comedians van het Amsterdamse Comedy Café heeft Adam niet te klagen over zijn positie binnen de comedywereld. Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul en hiermee zoekt hij graag de uitersten van alle relevante discussies en topics op. De geboren Londenaar is een internationale comedian, hij speelt door heel Europa en is geregeld te zien in comedyclubs in Singapore, Zuid-Afrika en Indonesië.

Jasper van Kuijk
Niet alleen bekend als cabaretier maar ook als columnist van onder andere De Volkskrant. Momenteel timmert hij hard aan de weg met zijn derde avondvullende programma ‘Onder de streep’. In 2010 won Jasper de Jury- en Publieksprijs op Cameretten. ‘Van Kuijk is een prettige verteller: rustig en intelligent bouwt hij zijn verhalen op…Hij gaat niet voor de snelle lach, maar te lachen valt er genoeg – theaterkrant.

Johan van Gulik
Deze ras-Amsterdammer is na zijn studie medicijnen een heel andere weg ingeslagen. Johan heeft de lachers op zijn hand door zijn platte Amsterdamse accent. Zijn act is brutaal, scherp en echt Amsterdams. Hij weet de zaal aan het lachen te brengen met zijn verhalen over zijn ex-vriendin, zijn studie medicijnen, zijn bezoekjes aan homo-cafe’s en nog veel meer verhalen. Zijn grappen zijn soms grof tot op het bot, tegen het ontoelaatbare aan, maar hij trekt daarbij zo’n onschuldig gezicht dat je het hem gelijk vergeeft.

Extra informatie:
Beperkt aantal stoelen beschikbaar, wees hiervoor op tijd aanwezig.
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.