Charl Delemarre + Vic Willems - Simplon

Charl Delemarre + Vic Willems

Vr 24 September 2021
Waar: Café Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Met scherpe songwriting en gevoelige teksten brengt Charl Delemarre de luisteraar terug naar de kern. Hij schrijft Nederlandstalige nummers vol met gepassioneerde en persoonlijke muziek. Eind 2014 won hij daarmee de Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland. Na de release van zijn debuut EP ‘De Bekentenis’ (2016), een tweede EP ‘Charl’ (2017) en optredens bij Popronde, DWDD en Noorderslag nam Charl de tijd voor het schrijven en produceren van zijn aankomende debuutalbum. Hij brengt hiermee een nieuwe versie van zichzelf naar voren. Verwacht een album met persoonlijke liedjes over verlangen, liefde, relaties en leren leven met onzekerheid.

Deze avond komt ook Vic Willems naar het hoge Noorden. De 27-jarige Utrechter maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. Hij weet het moderne levensgevoel te capteren in betoverende muziekstukken die niet alleen zijn particuliere levensgevoel, maar ook dat van een generatie lijkt weer te geven. Zijn eerste album ‘Doemdenker/ Wonderkind’ is zijn eerste proeve van bekwaamheid op Excelsior Recordings.


Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is dit concert seated en met 1.5 meter afstand. Een coronatoegangsbewijs is hierbij niet nodig. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen.