(...)centraal + DOR - Simplon

(...)centraal + DOR

Simplon UP

Do 11 November 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

Hoe je de naam van (…)centraal precies uitspreekt is de schrijver van dit stukje nog onduidelijk. Misschien kan je op de puntjes elke willekeurige plaatsnaam invullen en zo een fictief treinstation genereren. Misschien heeft deze band wel helemaal niks met treinen, zit ik weer te diep na te denken en zeg je gewoon ‘haakje-open-puntje-puntje-puntje-haakje-sluiten-centraal.’ Hoe dan ook, waarom je naar UP moet komen vanavond is wél duidelijk. (…)centraal (een band met zeven (7!!!) leden) propt zich knus op ons podium en komt ons verblijden met een vrolijke bak absurdistische Nederlandstalige post-punk-pop. Een beetje als een hele vroege Doe Maar of vergeten 80s new wave band uit de Amsterdamse krakersscene, maar dan nieuw, hedendaags en uit Utrecht.

Voor (…)centraal is er natuurlijk maar één passende act, dus staat DOR vanavond bij ons op de planken om de zaal op te warmen. U kent ze inmiddels hopelijk wel: DOR is een band bestaande uit vier Groningse muzikanten, een hoop goede moed en hier en daar een sixpackje bier, huismerk. Gewapend met gitaren, drums en een gezonde dosis zwartgalligheid kun je van deze groep een energieke set met donkere, alternatieve indierock sounds verwachten en af en toe een kwetsbaar uitstapje. En dat allemaal in je moedertaal. Opgericht in de herfst van 2018 is DOR inmiddels helemaal klaar voor de toekomst en komen ze maar wat graag snel met je proosten op de mooie en minder mooie dingen in het leven. DOR luister je – en ik denk dat de band het met me eens is – het beste met een lauw biertje in de hand, dus kom op tijd want ons pils komt koud uit de tap!


Dit concert is met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.