Cashmyra (geannuleerd) - Simplon

Cashmyra (geannuleerd)

Za 13 Maart 2021
Waar: Grote zaal Open: 19:00 - 21:30 uur Aanvang: 19:30 uur Ticket: €3,- Genre: Indie
Links

Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we in overleg met Cashmyra besloten om de show op 13 maart te annuleren. Belangrijkste reden hiervoor is dat het momenteel voor de band niet mogelijk is om een avond neer te zetten zoals ze die voor ogen hebben.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Het Nederlandstalige post-punk duo Cashmyra kenmerkt zich door vervreemdende rauwe teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums. In elke track zit wel enigszins een vleugje tot een emmer vol woede, dit gecombineerd met elke andere emotie die je kunt verzinnen. Cashmyra weet de luisteraar comfort te geven met de moshpit van gevoelens die plaatsvindt in haar tracks.

Na de solo EP ‘Charlie’ uit 2017 werd het voor het Groningse duo tijd voor een grotere uitdaging. Cashmyra werd finaliste van de Grote Prijs van Nederland 2018 en won de POPgroningen Talent Award 2019. Nu zijn ze bezig met een gloednieuw album alias ‘Moreel Verwerpelijk’, waarvan ze al een voorproefje gaven bij Eurosonic Noorderslag begin dit jaar. Het duo zal vuriger en grootser dan ooit klinken op deze nieuwe plaat die 16 oktober uitkomt. Ze kunnen dan ook niet wachten om hun vernieuwde inventaris op 7 november te presenteren in Simplon!