Cashmyra - Simplon

Cashmyra

Album Release Show

Za 13 Maart 2021
Waar: Grote zaal
Open: 19:00 - 21:30 uur
Aanvang: 19:30 uur
VVK: € 3,-

Genre: Indie
Koop tickets
Links

Het Nederlandstalige post-punk duo Cashmyra kenmerkt zich door vervreemdende rauwe teksten, minimalistische gitaarlijnen en stampende drums. In elke track zit wel enigszins een vleugje tot een emmer vol woede, dit gecombineerd met elke andere emotie die je kunt verzinnen. Cashmyra weet de luisteraar comfort te geven met de moshpit van gevoelens die plaatsvindt in haar tracks.

Na de solo EP ‘Charlie’ uit 2017 werd het voor het Groningse duo tijd voor een grotere uitdaging. Cashmyra werd finaliste van de Grote Prijs van Nederland 2018 en won de POPgroningen Talent Award 2019. Nu zijn ze bezig met een gloednieuw album alias ‘Moreel Verwerpelijk’, waarvan ze al een voorproefje gaven bij Eurosonic Noorderslag begin dit jaar. Het duo zal vuriger en grootser dan ooit klinken op deze nieuwe plaat die 16 oktober uitkomt. Ze kunnen dan ook niet wachten om hun vernieuwde inventaris op 7 november te presenteren in Simplon!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.


Dit is een verplaatst concert vanwege het coronavirus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.