Brainpower - Simplon

Brainpower

Za 3 Oktober 2020
Waar: Bovenzaal Open: 19:00 - 00:00 uur Aanvang: 19:30 uur Ticket: €18,50 Genre: Hiphop
Koop tickets
Links
Show 1: 19:30 – 20:30 uur
Show 2: 21:15 – 22:15 uur (uitverkocht)
Show 3: 23:00 – 00:00 uur

De shows van Brainpower gaan door! Wel moet onze bar om 22:00 uur sluiten, waardoor de laatste show met een gesloten bar is. 

De reputatie van Brainpower spreekt voor zich: met tien top-100 albums, meer dan 20 gouden en platina platen, ruim 3000 live-shows en meer dan een miljoen verkochte platen is hij één van de meest succesvolle Nederlandse rappers aller tijden. Van ‘Dansplaat’ tot ‘Boks Ouwe’ staan zijn talloze hits in de geheugens van meerdere generaties gegrift, en nog steeds is Brainpower zich verder aan het ontwikkelen.

Deze legend begon ooit in Amsterdam door non-stop mee te doen aan rapbattles en open-micsessies. Vanaf het begin schreef hij al zijn eigen nummers en snel werd hij ontdekt. Sindsdien heeft hij nooit meer stilgestaan, in 2018 won hij zelfs zijn eerste Amerikaanse prijs: de Global Peace Song Award voor zijn single ‘All The Same’. Ook is zijn track ‘Animal Sauvage’ te horen in de blockbuster ‘The Equalizer 2’. De afgelopen tijd bracht hij nog veel singles uit waarvan een aantal met Willie B, de producer van Kendrick Lamar, J. Coleen en Schoolboy Q.

Zijn allernieuwste Nederlandse single ‘Iedereen Zegt’ is het eerste voorproefje van zijn volgende Nederlandstalige album dat dit jaar uitkomt. Bij Simplon hebben we de primeur voor zijn nieuwe bijbehorende tour kunnen krijgen, deze start namelijk 3 oktober met drie shows in onze grote zaal!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Door de beperkte capaciteit hebben we in overleg met Brainpower besloten om drie shows op een avond te organiseren. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets voor een show te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.