blackwave. - Simplon

blackwave.

Do 30 September 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €16,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Misschien wel een van de grootste Belgische hiphop acts van dit moment komt naar het hoge noorden! We hebben het natuurlijk over blackwave. Het duo staat vaak met jazzmuzikanten op het podium wat zorgt voor een heerlijke groove en een sound die doet denken aan de nineties. Pukkelpop, Sziget, Rock Werchter en North Sea Jazz zijn ze al bij langs geweest en niet zonder succes. Hun eerste EP ‘Mic Check’ werd ook lovend onthaald door zowel de nationale als internationale muziekwereld. Op die eerste EP kan je de knaller van een single ‘BIG Dreams’ horen, 2,5 miljoen streams zegt genoeg over deze pakkende hit.

Begin dit jaar kwam hun eerste album ‘ARE WE STILL DREAMING?’ uit. De jazzy sound blijft en de gastartiesten zijn sterk uitgekozen. De stijgende lijn blijft maar stijgen en dat resulteert in een uitverkochte Bitterzoet en een mooie tour door Nederland!


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je opĀ deze pagina.


Dit concert is vanwege het coronavirus meerdere keren verplaatst naar uiteindelijk 30 september 2021. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig.