ANNNA + Zulu Green - Simplon

Popronde Pre-Party
ANNNA + Zulu Green

Do 8 Oktober 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €3,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

Om dit jaar alvast een voorproefje te geven wat er volgend jaar allemaal te wachten staat, heeft Popronde in samenwerking met Simplon een Popronde Pre-party georganiseerd. De twee artiesten staan te springen om op te treden en zullen deze avond er alles aan doen om toch nog een Popronde vibe te creëren!

ANNNA’s carrière kwam van de grond toen haar track de No1 bereikte op de Letse radiozenders. In 2019 won ze de ADE’s Demolition en dit jaar heeft ze op het podium gestaan tijdens Eurosonic. Haar nieuwe feature “Good Girl” was net released op het label van de DJ Don Diablo: Hexagon. Ondertussen zal haar EP met als thema ‘Millenials’ op 13.11 uit gaan komen!’

De in Amsterdam geboren en getogen artiest Zulu Green is naar eigen zeggen een door Hip-Hop & Soul beïnvloede muzikant die vibraties vertaald. Haar muziek varieert van trap tot zwoele 90’s getinte R&B, die je net als Green niet in een hokje kunt plaatsen. Haar muziek is Unapologetically BLACK, QUEER & VIBEY! So get with it!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.