Aafke Romeijn - Simplon

Aafke Romeijn

+ puntjudith

Vr 5 November 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

De zogenoemde ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop; de Utrechtse Aafke Romeijn is een zangeres, muzikant, songschrijver en desalniettemin een befaamde Twitter-persoonlijkheid. Haar muziek is vergelijkbaar met een elektronische melting-pot van artiesten als Spinvis en Peaches.

Aafke is al jaren bezig met muziek en literatuur, haar bekendste track is de funky-hipster-hit uit 2016 ‘Alles Went’ met Sef. Binnenkort komt ze met haar vijfde album ‘Godzilla’, haar meest persoonlijke album tot nu toe. In een tijd waarin veel stilstaat kon ze simpelweg niet anders dan reflecteren op een periode van vallen en opkrabbelen. Muzikaal gezien gaf het afgelopen jaar ruimte tot nadenken en het ontwikkelen van een vernieuwende sound, zoals te horen is op haar nieuwste single ‘Zelf’. Op 5 november komt Aafke Romeijn bewapend met haar unieke muzikale inventaris naar de bovenzaal van Simplon voor een gezellig en eigenaardig optreden.

Support komt deze avond van opkomend talent puntjudith. Met haar muziek kruipt ze onder je huid en demonstreert ze een rauwe dagelijkse realiteit en surreële dromen vol verlangen. Debuut-EP ‘Snelweg’ is een symbool van de chaotische wereld van de millenial. Met haar energieke muzikale identiteit gooide ze al hoge ogen bij Radio 1(BE), StuBru, 3FM Alternative en 3voor12. Dit najaar is puntjudith geselecteerd voor Popronde als OOR talent.


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 4 december 2020 naar 11 april 2021 en is nu verplaatst naar 5 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.