4B2M - Simplon

4B2M

+ Smudged

Vr 29 Oktober 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

This is taking care of business, this is a family band. De debuutsingle ‘This Is Happening’ van 4B2M is een passende introductie. Four brothers, two mothers. Rocco en Jimi Hueting (De Staat, Jo Goes Hunting) vormen samen met Teun en Cas Hieltjes (Go Back To The Zoo, St. Tropez) deze gloednieuwe band. Twee sets van twee broers die hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend hebben.

Ze hebben elkaar als jochies ontmoet in Nijmegen en schreven samen nummers op hun slaapkamer. Door de stormachtige ontwikkelingen van hun muzikale carrières kwamen de twee paar broers er nooit aan toe om samen muziek te maken. Tot nu. Met een bandnaam die klinkt als een designer drug moet vooral de muziek je in hogere sferen brengen. Slaapverlammingspop, krautrock, R&B en space horses is wat we volgens het viertal zelf van 4B2M kunnen verwachten. Dit najaar gaan we het ontdekken tijdens hun show in onze bovenzaal!

Als voorprogramma komt het Rotterdamse, eclectische kraut-collectief Smudged mee. Deze groep vermengt elementen van hypnotiserende synthpatronen, garagedrums, fuzzgitaren en krautbaslijnen, wat in een scuzzy mix van energieke garage en elektronica resulteert. Ze hebben naam gemaakt door oma’s te kussen en door de diepten van de Nederlandse underground te dwalen met hun hectische en energieke liveshows. Momenteel werkt de band aan hun debuutalbum, dus verwacht veel nieuwe muziek tijdens deze show!


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.