Zwart Licht - Simplon

Zwart Licht

+ Rooks

Vr 13 April 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €13,50 Deur: €14,50 Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Ze zijn terug! Na een winterslaap van meer dan vier jaar zijn Hayzee, Akwasi en Leeroy weer samen voor Zwart Licht! De Nederlandse hiphopformatie brengt licht in het donker en kan sinds de lancering van het debuutalbum ‘Bliksemschicht’ leunen op een van de beste live-reputaties in de scene.

Dat het snel kan gaan, is in het geval van Zwart Licht een understatement. Eind 2007 besloot het drietal samen muziek te maken en na anderhalf jaar was er een succesvol album op de markt. Na de eerste drie wapenfeiten ‘Bliksemschicht’, ‘No Juju’ en ‘Leeroy Draait Door’ was het even stil. De afgelopen tijd gingen de heren terug naar de basis van hun frisse sound, dat hoor je terug in de single ‘Geen Manieren’. In 2018 komt dan eindelijk het vierde album van de de groep genaamd ‘Bliksem’. “Het is goed dat er zoveel jaren tussen zitten want het hoort niet altijd te bliksemen” stelt Akwasi. “Maar als het dan bliksemt, bliksemt het kneiterhard!”

De 18-jarige Rooks uit Meppel komt een show neerzetten als support act. Rooks is actief aan het bouwen aan een carrière in de hiphop/urban industrie. Je kent hem misschien van de nummers Cardi en KASPA, deze nummers zijn ook opgepikt door 101barz. Hij komt vooral met trappy en catchy tracks.