Geannuleerd: Zwangere Guy - Simplon

Geannuleerd: Zwangere Guy

+ DIKKE

Wo 17 November 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €17,- Genre: Hiphop
Links

Door de nieuwe corona maatregelen kan het concert van Zwangere Guy op 17 november niet doorgaan. Er komt helaas ook geen vervangende datum. 

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Met de komst van het album ‘Wie Is Guy?’ wist Zwangere Guy de Ancienne Belgique in zijn thuisstad Brussel helemaal op z’n kop te zetten. Vijf keer. Gorik van Oudheusden alias Zwangere Guy was niet onbekend in de Belgische hiphop-scene, als Omar G had hij al een behoorlijke naam opgebouwd als onderdeel van hiphop-formatie STIKSTOF.

In 2016 bracht hij zijn eerste singles uit als soloartiest. Een jaar later volgde het album ‘Zwangerschapsverlof vol. 3’, waarmee hij onder andere optrad op het Dour Festival. Toen in 2019 ‘Wie Is Guy?’ verscheen, belandde deze meteen op de eerste plaats in de Vlaamse hitlijst de Ultratop 200. Ook buiten Vlaanderen bleef ZG niet onopgemerkt, datzelfde jaar stond hij onder meer op Down The Rabbit Hole en Lowlands, waar hij goed werd ontvangen. Zwangere Guy verzekert je ervan dat zijn show elke rotte euro waard zal zijn, niet voor niets kreeg hij de bijnaam ‘energuy’. Met nog twee albums op zak neemt hij zijn energieke, brutale muziek mee om onze grote zaal omver te blazen!

Deze avond neemt Zwangere Guy zijn landgenoot DIKKE mee om de support te verzorgen. Hij is de rapper uit Limburg met het doel om de rapgame stevig door elkaar te schudden. Met zijn laid back flow én het talent om met een uitgebreide woordenschat echte verhalen te spitten, blaast hij ongenadig vriend en vijand omver.