Zomermarkt - Simplon

Anti-Squat presents:
Zomermarkt

Zo 11 Juni 2023
Waar: Bovenzaal Open: 14:00 - 19:00 uur Aanvang: 14:00 uur Gratis
gratis
Links

Anti-Squat Collective presenteert: Zomermarkt in Simplon!

Op zondag 11 juni vindt de Anti-Squat Zomermarkt bij Simplon plaats, en jij bent uitgenodigd! Laat je tussen 14:00-19:00 onderdompelen in een bruisende sfeer vol kunst, muziek en mode. Ontdek de benedenzaal met een levendige kunstmarkt en smederij, of geniet van een verfrissend drankje en gezellige gesprekken in het Simplon Café. In de bovenzaal vind je een unieke kledingruil en fashion corner met de hipste lokale merken, waar je een nieuwe stijl kunt scoren. En alsof dat nog niet genoeg is, zullen onze getalenteerde resident-DJ’s gedurende de dag de bovenzaal vullen met de beste hip-hop, house en drum and bass.

De toegang is gratis en we moedigen je aan om al je vrienden en familie mee te nemen. Let op: voor de kledingruil accepteren we geen schoenen, jassen, ondergoed, sokken of sterk beschadigde kleding. Vergeet niet om een tas mee te nemen om je kleding en spullen in te doen. We accepteren zowel pinbetalingen als contant geld.

P.S. We zijn zeer verheugd om Social Sammy & Bodhi te verwelkomen, die hun officiële debuut zullen maken tijdens de Zomermarkt! Het belooft een dag vol verrassingen en nieuwe ontdekkingen te worden, dus zorg ervoor dat je deze niet mist!

Wie zijn wij van Anti-Squat Collective?

Anti-Squat is voortgekomen uit de feestjes en evenementen tijdens de coronaperiode, in een erg gezellig antikraakpand in Groningen. Hier merkten we al snel het belang van gemeenschap op, en dat vormt de kern van Anti-Squat: door middel van evenementen een gevoel van gemeenschap creëren, waarin een betrouwbaar netwerk centraal staat. Door mensen met verschillende achtergronden samen te brengen, leggen we nieuwe verbindingen en helpen we getalenteerde, gepassioneerde creatievelingen verder.

Ons doel is om een plek te bieden, zowel overdag met markten, filmvertoningen, workshops en meer, als ’s nachts met raves, waar iedereen die dat wil zijn creativiteit kan delen en kan groeien in hun passie. We werken nauw samen met opkomend lokaal talent en streven ernaar iets op te bouwen waar iedereen zich thuis voelt en kan groeien