Geannuleerd: Zitakula - Simplon

Geannuleerd: Zitakula

Za 2 December 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €12,- Deur: €12,- Genre: Afrofunk
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Links
GEANNULEERD:
Helaas, planningen veranderen soms, zo ook voor Zitakula. Het optreden op 2 december kan hierdoor niet doorgaan. Het goede nieuws is dat ze volgend jaar op 26 mei alsnog komen spelen, meer info hierover volgt, maar we kunnen alvast verklappen dat dit de perfecte aftrap voor je zomer gaat worden. 

De gekochte kaarten voor 2 december zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Bezoekers die een kaartje hebben gekocht bij onze voorverkoopadressen kunnen hiervoor mailen naar tickets@simplon.nl. Onze excuses voor het ongemak!

———————————

De naam hebben ze te danken aan een exotische halsbandparkiet die huist in het Vondelpark. Zitakula is een opzwepend afrofunk-collectief uit Amsterdam. Na drie drukbezette festivalzomers, met optredens op o.a. Zwarte Cross, Oerol, Noorderslag, Welcome to the Village en Wicked Jazz Sounds Festival was het tijd om een debuutplaat op te nemen.

Na maandenlang hard werken presenteerden de exotische vogels hun plaat ‘Oasis’ in april 2017 met een uitverkochte show in Paradiso. Snoeiharde funk en psychedelische soul is wat de band kenmerkt. Verwacht een mega groot geluid. Stil zitten is absoluut niet mogelijk bij deze band. In het najaar staat er een zegetocht, ook wel clubtour genoemd, op het programma.