Yowsah! - Simplon

Yowsah!

Thelonious + Ingo the Gringo

Vr 27 Januari 2023
Waar: Bovenzaal Open: 23:55 - 04:00 uur Aanvang: 23:55 uur Ticket: €5,- Deur: €7,- Genre: Eclectic / Jazz / Electronica / Grooves Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Adventures in rhythm and grooves!

Het is weer tijd voor een avond vol aanstekelijke dansmuziek bij ons gezellige maandelijkse feest. Deze keer hebben we de favoriete DJ van je favoriete DJ uitgenodigd: Thelonious.

Thelonious is al meer dan twee decennia een ambassadeur voor soulvolle en jazzy sounds. In de jaren 90 waren het The Native Tongues en Yo! MTV Raps die zijn vlam deden ontbranden. Sindsdien heeft hij zich verdiept in alle takken van de (zwarte) muziek – van acid jazz tot detroit house en UK bass tot nu-soul. Als programmeur is hij verantwoordelijk voor de eersteklas boeking bij het Rotterdamse jazzpodium en club Bird. Hier koestert en promoot hij lokale artiesten in de dop en wrijft hij over de schouders van legendes als ?uestlove, Theo Parrish en Flying Lotus. Achter de draaitafels klinkt de onschatbare kennis en ervaring van Thelonious best door in de sets die hij speelt. Prachtige dansmuziek in al zijn facetten zal volop te horen zijn als hij tijdens ons intieme feest komt draaien – dit wil je niet missen!

⇢ Line-up
Thelonious
Ingo the Gringo