Yowsah! - Simplon

Yowsah!

Geert Jan + Benjamin Lucas + Ingo the Gringo

Za 17 December 2022
Waar: Bovenzaal Open: 23:55 - 04:00 uur Aanvang: 23:55 uur Ticket: €5,- Deur: €7,- Genre: Eclectic / Jazz / Electronica / Grooves Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Adventures in rhythm and grooves at Yowsah!

Het is weer tijd voor een avond vol aanstekelijke dansmuziek bij ons gezellige maandelijkse feest. Deze editie heeft Yowsah! twee ware ambassadeurs van soulful dance uitgenodigd: Lucas Benjamin en Geert Jan.

Als mede-oprichter van het collectief Steppin’ Into Tomorrow pusht Lucas Benjamin tijdloze en eclectische muziek als geen ander. Hij graaft diep in zowel de kratten als de trivia, liner notes en verhalen achter zijn favoriete artiesten. Hij staat aan het hoofd van het Wicked Wax-label en is altijd toonaangevend op het gebied van muziek, waarbij hij verbanden legt tussen geluiden uit verleden, heden en toekomst door de hiaten te overbruggen tussen genres die geworteld zijn in de zwarte geschiedenis.

Als drijvende kracht achter zowel Relate Radio als IIWII zit Geert Jan niet stil. Door zijn uitgebreide muzikale kennis te combineren met een uitstekende platencollectie weet je nooit helemaal waar hij je mee zal raken op de dansvloer – maar je kunt er zeker van zijn dat het een heerlijke avond gaat worden.

En zoals altijd komt Ingo the Gringo het beste uit zijn platenkast voor jullie draaien!

Scene-bouwers, smaakmakers en eindeloos gepassioneerd door alles wat groovet; de nacht is in goede handen.
Begin maar vast aan je warm-up en rek en strek oefeningen, want stilstaan ​​is simpelweg geen optie.

⇢ Line-up
Geert Jan
Lucas Benjamin
Ingo the Gringo