Van Marban + You Should Get To Know Us - Simplon

Van Marban + You Should Get To Know Us

Simplon UP

Do 14 September 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Powerpop / Garage
Links

Lokaal talent opgelet!
Iedere donderdag is er in de bovenzaal van Simplon live muziek te horen van lokaal, muzikaal talent. Onder de noemer ‘Simplon UP’ wil Simplon lokale acts supporten en hen een podium bieden voor een groter publiek. Elke week is er een ander muziekgenre te horen, variërend van metal tot singer/songwriter, alles komt aan bod.

Deze week zie je de garage/powerpop band You Should Get To Know Us. De band was betrokken bij de oprichting van muziekplatform ‘het Liedjescollectief’ en tourde in de zomer van 2016 door Duitsland. Begin van de zomer verscheen debuut EP ‘Faceland’, waarvoor de band samenwerkte met producer Sam Forrest (Nine Black Alps). Denk aan klassieke liedjespop in de stijl van Big Star gecombineerd met de 90s slackersound van Fountains of Wayne, psychedelisch uitgewerkt op een manier die doet denken aan The Dandy Warhols en Happyness.

Tweede band van de avond is Van Marban. De band rondom ‘kleine Spanjaard’ Alex Marban lanceert vanavond haar gloedjenieuwe plaat en als we de vooruitgesnelde video van Dutch Girl zo zien, kon dit nog wel eens een bijzonder album worden vol met avonturen in onze stad.

Voor de programmering van Simplon UP zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw lokaal talent uit Nederland. Speelt jouw band een eigen repertoire van minimaal een half uur en denk je dat jullie klaar zijn voor een optreden in onze kleine zaal? Mail dan de volgende gegevens naar up@simplon.nl en misschien spelen jullie binnenkort bij Simplon UP!