Woordenvangenincijfers + Onna Limb - Simplon

Simplon UP
Woordenvangenincijfers + Onna Limb

Do 29 Februari 2024
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Ambient / indie
Koop tickets
Links

Het is alsof je een deel van een gesprek opvangt in de trein. Je hoort verknipt en vervormd gitaargeluid, ronde en gruizige structuren en flarden van teksten in een dromerig geheel.

woordenvangenincijfers combineert ambient en sampling met een paar nummers op gitaar. Dit experiment van woordenvangenincijfers is gebaseerd op indringende fotografische herinneringen die niet vergaan. De besluiteloosheid zit besloten in interne feedbackloops.

Nieuwsgierig geworden naar hoe dat klinkt? Kom dan naar UP op donderdagavond -29 februari!

Onna Limb alias Jochem Knoef is een muzikant uit Leeuwarden. Onna Limb reflecteert op de hedendaagse realiteit, op mensen en op mentale gezondheid middels een persoonlijke zoektocht naar nieuwe geluiden en muzikale werelden. In elektronische en akoestische mix legt de muziek de nadruk op introspectieve conflicten op een cinematografische manier. Muziek van The National, Alex G, Sigur Ros, Radiohead & Donso vormen een inspiratie voor Onna Limb. 

Waar het project ooit solo begon op een zolderkamer, is er dit jaar nieuwe muziek geschreven en een band samengesteld om het werk op een podium te delen, en nu dus ook op het podium van Simplon UP!