Woodie Smalls - Simplon

Homebase:
Woodie Smalls

+ Keynote Speakerz

Vr 24 Juni 2016
Waar: Grote zaal Open: 20:30 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Deur: €13,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Homebase is terug met de laatste show van het seizoen. We gaan knallend en tegelijk laidback de zomer in met de Belgische rapper Woodie Smalls.

Nadat hij vorig jaar zijn debuutalbum ‘Soft Parade’ heeft uitgebracht gaat het hard met Woodie Smalls. De 19-jarige rapper uit België stond op o.a. Eurosonic en SXSW (USA) en mocht zelfs openen voor Mobb Deep, The Game en The Doppelgangaz. Door zijn Amerikaanse sound wordt hij in een hoog tempo wereldwijd opgepikt. We noemen hem voor de grap al de relaxte tegenpool van Joey Badass of misschien zelfs Tyler The Creator, namen waaraan hij zich prima kan meten. Deze zomer is Woodie Smalls ook te zien op Best Kept Secret en Lowlands, tussen deze festivalshows in ontvangen we de rapper graag in Simplon.

Het voorprogramma deze avond komt van eigen bodem. De heren Master Surreal, Skiggy Rapz & DJ DNS hebben besloten de draad weer op te pakken als Keynote Speakerz. Stuk voor stuk hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse hiphop scene. Master Surreal heeft met Kyteman mogen werken, Skiggy heeft o.a. al geproduceerd voor Diggy Dex en Eefje de Visser. DJ DNS is voor Noorderlingen misschien het bekendst door z’n turntablismcollabs met lokale held Deejay Irie. Met nieuwe shows en wellicht een nieuwe plaat, leek het ons een perfect moment om deze de avond te laten openen.