Winterdagen & M. - Simplon

Winterdagen & M.

Za 19 December 2020
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 21:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
VVK: € 11,-

Genre: Neo-Klassiek
Koop tickets
Links

Na de afgelopen jaren veel muziek te hebben geschreven voor film, dans en musea, begon producer en componist Mink Steekelenburg alias Winterdagen dit jaar met een hoop eigen muziek uit te brengen. In de muziek van Winterdagen worden de grenzen van neo-klassieke pianomuziek en elektronica verkent.

De Rotterdamse artiest kreeg de kans om op festivals zoals Grasnapolsky en Oerol te spelen, en bracht reeds zijn langverwachte EP ‘Phase In’ uit op het Zweedse label 1631 Recordings. Winterdagen komt naar Simplon vergezeld met de woordkunstenaar M. In de gedichten van M. worden menselijke schoonheden van het hedendaagse met een kritische blik vertaald. Gezamenlijk werkten de twee artiesten de afgelopen jaren veel aan muzikale projecten, resulterend in hun EP genaamd ‘Lange Leegtes’. Je hoort daarop M. zijn observerende en beeldende teksten, in perfecte symbiose met de meeslepende piano- en synthesizer sounds van Winterdagen. Eind dit jaar zal de EP uitgebracht worden en op 19 december laten de artiesten hun nieuwe gezamenlijke werk horen.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.