Winterdagen & M. (geannuleerd) - Simplon

Winterdagen & M. (geannuleerd)

Za 11 December 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €11,- Genre: Neo-Klassiek
Links

Door de strengere corona maatregelen kan het concert van Winterdagen & M. op 11 december helaas niet doorgaan. Na meerdere keren verplaatsen gaan we de show annuleren.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Na de afgelopen jaren veel muziek te hebben geschreven voor film, dans en musea, begon producer en componist Mink Steekelenburg alias Winterdagen dit jaar met een hoop eigen muziek uit te brengen. In de muziek van Winterdagen worden de grenzen van neo-klassieke pianomuziek en elektronica verkent.

De Rotterdamse artiest kreeg de kans om op festivals zoals Grasnapolsky en Oerol te spelen, en bracht reeds zijn langverwachte EP ‘Phase In’ uit op het Zweedse label 1631 Recordings. Winterdagen komt naar Simplon vergezeld met de woordkunstenaar M. In de gedichten van M. worden menselijke schoonheden van het hedendaagse met een kritische blik vertaald. Gezamenlijk werkten de twee artiesten de afgelopen jaren veel aan muzikale projecten, resulterend in hun EP genaamd ‘Lange Leegtes’. Je hoort daarop M. zijn observerende en beeldende teksten, in perfecte symbiose met de meeslepende piano- en synthesizer sounds van Winterdagen. Begin 2021 kwam de EP uit en op 11 december laten de artiesten hun nieuwe gezamenlijke werk horen.