Winne - Simplon

Winne

+ Raw Roets

Vr 5 Oktober 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €14,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht, er is geen deurverkoop.

Goed nieuws! Hiphop veteraan Winne gaat na een lange tijd weer op tour! Het is alweer even geleden dat we nieuw materiaal van Winne hoorden. Zijn laatste album was uitgebracht in 2009. Daarom komen zijn aankomende album ‘Oprecht Door Zee’ en zijn nieuwste single ‘Winti’ zeker als welkome gasten!

Sinds 2009 heeft deze legende uit Rotterdam echter allesbehalve stilgezeten. Hij werkt als docent aan de Herman Brood Academie, startte het muzieklabel Couture33 en leverde bijdrages aan tracks van collega artiesten als Ronnie Flex, Cho en Zwart Licht. Daarnaast was Winne de laatste jaren geregeld live te zien op crossover festivals als Solar Weekend, Lowlands en Mysteryland. Hiermee bevestigt Winne zijn vaste waarde als populaire hiphop artiest in het hedendaagse live circuit.

De support act zal vervuld worden door Raw Roets. Geboren in hiphophoofdstad Rotterdam begon zijn liefde voor muziek al vroeg te kriebelen. Als kind mocht hij van zijn ouders op pianoles en al snel begon hij ook met rappen. Drie van de grootste rappers van Rotterdam; Winne, Feis en Hef tipten hem na een mixtape en een aantal singles tot het grootste talent van Rotterdam. Even later verscheen hij op Hef’s 6.5 EP, zette hij twee 101barz-sessies die goed ontvangen werden en onlangs verscheen hij ook op het langverwachte album van Winne.

Roets wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid. Hij wisselt harde raps soepel af met soulvolle zang en clubtracks, en dat alles met een Rotterdamse rauwe edge. Vooral live staat hij zijn mannetje; altijd met veel energie en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Begin 2018 tekende hij zijn eerste platencontract bij Couture33, waar na verschillende singles dit jaar ook zijn eerste EP het daglicht gaat zien.