Willienees + Rooks - Simplon

Willienees + Rooks

Simplon UP

Do 24 Mei 2018
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Je kan zeggen wat je wil maar sommige mensen zeggen het beter. ‘Dom.’ ‘Arnhem Gang.’ ‘Utrechtse studenten apotheek skrt.’ ‘This track is 200x better than the original.’ ‘Vuurrrr.’ ‘Heel hard weer.’ ‘Aiii. Repeat deze pokoe.’ ‘Sheeesh dudes.’ Dit is wat mensen zeggen op de tracks van Willienees op Soundcloud. Snap je niet helemaal wat ze bedoelen? Ga even luisteren dan: https://soundcloud.com/willienees/tracks. Dat je kan commenten op bepaalde stukjes in een track is misschien wel de beste feature van Soundcloud. Maar dit is natuurlijk geen reclame voor het muziekplatform, dit is de keiharde promo voor Willienees.

Voor wie hem nog niet door heb: Willienees is een Nederlandse rapper en je kan hem ook kennen als Yesper van Ekio&Yesper en van zijn jeugd in Wilnis. Maar dat lijkt me sterk. Voor wie hem wil leren kennen, dat kan dus. Kom en leave a comment.

De 18-jarige Rooks uit Meppel komt deze avond ook een show neerzetten. Rooks is actief aan het bouwen aan een carrière in de hiphop/urban industrie. Je kent hem misschien van de nummers Cardi en KASPA, deze nummers zijn ook opgepikt door 101barz. Verwacht vooral trappy en catchy tracks.