Will and the People - Simplon

Will and the People

Solo Acoustic

Vr 27 Januari 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €16,- Genre: Pop / Reggae / Ska
uitverkocht
Links

Will and the People keert terug naar Nederland! Frontman en mainsongwriter Will Rendle neemt de tijd om een aantal akoestische solo shows te spelen, waaronder eentje in Simplon. Een unieke kans om alle bekende nummers in hun puurste, rauwe vorm te horen. Het leukste van alles: het publiek wordt tijdens de show ’the people’, wat betekent dat het publiek mag meedoen!

Met zijn aanstekelijke pop met reggae-invloeden, brak de vierkoppige band uit het Engelse Brighton in 2012 door met zijn feelgood festivalhit ‘Lion in the Morning Sun’. Daardoor werd het een graag geziene gast op festivals als Pinkpop, Lowlands en Zwarte Cross. Na een paar jaar touren nam de band een paar jaar geleden, net voor de pandemie, een pauze om weer vol energie terug te keren met zijn nieuwste album Past the Point of No Return. Volgens de band is dit album een reis door de ziel, van de duisternis en depressie van een verloren en ogenschijnlijk hopeloze situatie, naar een realisatie van het moeten veranderen.

Will and the People brengt je nostalgische en kleurrijke muziek. En het heeft een hoop in zijn mars: zowel op plaat als live is het een force to be reckoned with. Ook solo zal Will alles uit de kast halen om het publiek te vermaken. Dus kom meezingen, neem een shaker mee als je wilt, dit mag je niet missen!