Geannuleerd: Wildernis - Simplon

Geannuleerd: Wildernis

Za 7 Mei 2022
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €14,- Genre: Techno / House Leeftijd: 18+
Links

Zoals eerder gecommuniceerd kon Wildernis op 7 mei 2022 door omstandigheden niet doorgaan. Helaas is het niet gelukt om op korte termijn nog een nieuwe datum voor deze editie te vinden. We hebben daarom besloten om alle tickets te retourneren.


Tijd voor een vreugdedansje! Zaterdag 7 mei keert WILDERNIS na twee lange jaren eindelijk terug naar Simplon met hun ‘la râve de la mélodique’. Grote kans dat je artiesten als Joachim Pastor, Joris Delacroix, Eelke Klein, Finnebassen, Hollt en Solee inmiddels standaard in je Spotify favorieten hebt staan. De mannen van Epic247, het team achter Wildernis, wist ze in de afgelopen jaren allemaal te strikken om Groningen kennis te laten met hun sound.

Deze keer komen ze terug met een line-up om je vingers bij af te likken met Laura van Dam, Oësha, Stefan de Koning, Beckeringh en uiteraard mr. Wildernis himself; Kay Wilder, met een verse WLDR. dj-set, die naar verluid bommetje vol nieuwe platen zit, vers uit de studio.

LINE-UP
Laura van Dam
Oësha
Stefan de Koning
Beckeringh
Kay Wilder

TICKETS
Super Early Bird: €8,- (sold out)
Early Bird: €11,- (sold out)
Regular: €14,-

Een van grote revelaties uit de Amsterdamse melodic & techno scene is Laura van Dam. Met shows in oa Londen, Parijs, Ibiza en Berlijn, vliegt de Nederlandse dit jaar heel Europa door. Bekend van o.a. haar samenwerking met de Spaanse techno koning David Tort en Sander van Doorn. Na eerdere releases op DOORN en Epic247, tekende ze onlangs een uitgebreide platen deal bij het prestigieuze Anjuna label. Met haar ‘platentas’ vol nieuwe en nog niet eerder uitgebracht platen, kan Groningen zich opmaken voor een unieke eerste kennismaking met de Amsterdamse bazin van de dansvloer.

Een van de muzikale parels uit de corona periode is Oësha, het nieuwe producer project van Maurice van der Molen. De afgelopen tien jaar tourde Maurice al over de wereld en was hij al op de grootste festivals te vinden onder de Magnificence alias. Maurice zijn nieuwe hoofdstuk als Oësha is begonnen op het befaamde Anjunabeats platen label en onlangs release hij zijn eerste 3-track artist EP ‘Guiding Lights’ op het prestigieuze Berlijnse techno label Inner Symphony van Steyoyoke Records.

Aangevuld met Gronings ‘finest’ op het gebied van melodic techno, progressive en trance; Stefan de Koning, aanstormend talent Beckering en mr. Wildernis zelf; Kay Wilder pres. WLDR., belooft het weer een nacht te worden om je vingers bij af te likken. Kay Wilder bracht onlangs zijn nieuwe plaat ‘Creatures of the Night’ uit – je luistert de plaat hier – welke wat ons betreft een uitstekende opwarmer is in aanloop naar een nieuwe editie van Wildernis!