Eelke Kleijn - Simplon

Wildernis presents:
Eelke Kleijn

Za 25 November 2017
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €9,- Deur: €11,- Genre: House / Techno Leeftijd: 18+
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Links

Op zaterdag 25 november strijkt het WILDERNIS circus voor de eerste keer neer in Simplon en om dit te vieren nemen ze niemand minder dan Eelke Kleijn mee. Voor velen is Eelke Kleijn inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende DJ’s van Nederlandse bodem in de (deep) house en techno scene.

Voor het bredere publiek brak Eelke Kleijn door met zijn ‘Ein Tag Am Strand’, maar wij Groningers weten wel anders. Voorheen hebben we vooral genoten van zijn eigenzinnige DJ-sets op events als Komm Shon Alter, Pleinvrees en Paradigm. Tel daar zijn toonaangevende artist albums ‘Naturally Artificial’ (2007) en ‘Untold Stories’ (2011) bij op en je begrijpt waarom Eelke wereldwijd wordt gewaardeerd als artiest, producer en DJ.

De avond wordt verder aangevuld door Stefan de Koning, Oësha en WLDR.

Als een van de DJ’s die vanaf het eerste uur bij WILDERNIS te vinden is, mag Stefan de Koning niet ontbreken in zijn thuishaven Simplon. Stefan wist al in het begin van zijn carrière indruk te maken met zijn DJ-sets in Subsonic en Simplon. Inmiddels staat hij naast heren als Worakls, Solee en De Sluwe Vos te draaien. De opvolgers van zijn Confused en From The Deep EP’s liggen inmiddels klaar om gereleased te worden. Tijdens WILDERNIS zal Stefan voor het eerst zijn live set brengen in Simplon, iets waar wij erg enthousiast van worden!
‘Crate digger’, nachtuil en meester in de elektronische kunst. Slechts een paar termen die perfect passen bij Oësha, de nieuwe alias van Maurice van der Molen. Muzikale inspiratie haalt hij uit zijn helden als Patrice Baumel, Seth Troxler en Bonobo. Eerder vond je Oësha al in de booth naast Olivier Weiter, Marc Holstege en Eelke Kleijn. 
 
En als laatste toevoeging aan de WILDERNIS line-up kan WLDR. niet ontbreken. Je kon WLDR. al eerder in Groningen zien op Nazomeren Festival, in Subsonic en bij DOT. WLDR. is de meer experimentele alias van oud-Groninger Herman-Jan Wildervank. Zijn zelf benoemde ‘neo trance’ sound wordt ook wel omschrijven als een melodische mix tussen de werelden van deephouse, techno en progressive. Eerder stond deze baas al naast Joris Voorn, Olivier Weiter, Armin van Buuren, Solee en Junkie XL.