Sun Shy Boy + whatimeant - Simplon

Sun Shy Boy + whatimeant

Simplon UP

Do 24 Januari 2019
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 01:00 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Electro Pop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets

We stellen ze graag aan jullie voor, de gloednieuwe band whatimeant! Heel veel weten we nog niet over de vier bandleden, maar dat zal vast snel komen. In het nieuwe jaar treedt deze band voor het eerst op bij UP. Waar een wil is, is een weg en dat wist Nadine Appeldoorn ook. Met simpel maar vibey in het achterhoofd verzamelde Nadine Appeldoorn in 2016 een band om haar heen. Na een geduldige schrijfperiode stellen ze zich graag voor aan de buitenwereld. Opgaan in zweverige synths en melodieuze gitaar/zanglijnen, gedragen door een levendig fundament. Nadine creëert op eigen wijze, zoals zij zelf noemt, dansbare zweefnummers’ Alle nummers worden met liefde geserveerd door whatimeant.

Naast whatimeant verwelkomt Simplon die avond nog een andere unieke act, namelijk Sun Shy Boy. Deze bijzondere verschijning zal onze ruimte komen opvullen met zijn eigen sound. Er heerst een levendige kalmte in zijn muziek. Als je het mij vraagt, heel prettig om naar te luisteren. Toch zal stilstaan geen optie voor je zijn, dus warm de heupen alvast maar op. Sun Shy Boy is gelokaliseerd in Amsterdam, waar hij op verschillende plekken heeft opgetreden. Zo was hij eerder te zien op het DIVER festival en in Sugarfactory. Na meerdere optredens in het westen, is het noorden van het land nu ook aan de beurt.

Op 24 januari kunnen we luisteren naar deze creatievelingen. Wij zijn nieuwsgierig, jullie ook? Laten we samen genieten!

Timetable:
21:30 whatimeant
22:45 Sun Shy Boy