Warming + Court Seven + H€NK + Sekaiology - Simplon

Warming + Court Seven + H€NK + Sekaiology

Do 23 Mei 2019
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:30 uur Aanvang: 21:30 uur Ticket: €3,- Deur: €3,- Genre: Synthpop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

Warming uit Winnipeg daalt neer in Groningen op een zoete lentewind van lieve synthpop en vocals met een melancholisch randje. De Canadees ontvluchtte de hedendaagse drukte om zich als een ware vagebond muzikaal te kunnen ontwikkelen vanuit zijn busje. Het resultaat is een boeket aan synths afgewisseld met een stel stevige gitaarsolo’s waar je het warm, warmer, Warming van krijgt! De kleurrijke, upbeat sound van Warming’s muziek verbergt de kenmerkende diepgang van de hedendaagse indie-scene, waarbij teksten over verloren liefdes en vervlogen dromen worden gezongen op contrasterend enthousiaste toon. Liefhebbers van bands als Alvvays, MGMT en Deerhunter zullen zich bij Warming in de zaal meer dan thuis voelen.

De tweede band staat bekend om hun pakkende melodieën en up-beat ritmes. Court Seven is een indiepop band bestaande uit 4 jonge Groningers. Door de frisse sound en inspiratie uit bands als ‘Two Door Cinema Club’ en ‘The Kooks’ laat hun muziek je niet stilstaan. Na hun deelname aan de POPGroningen talent award heeft de band een flinke boost gekregen en zijn ze momenteel bezig met het schrijven van hun debuut EP.

Een dagje ouder worden, dat geldt ook voor H€NK die je wellicht kent als voormalig Yung H€NK. De jeugdige glans van zijn carrière is vervolgen, het verstand komt met de jaren met de capriolen nog vers in het geheugen. Waar hij vroeger nog de hulp nodig had van Colin Benders om zijn generatieve patch werkende te krijgen, is hij inmiddels opgegroeid en klaar om op eigen benen te staan. Mocht je dit lezen Colin: bedankt, maar je bent niet meer nodig. H€NK heeft het in de vingers en daarmee brengt hij ambiance in ons café met diverse elektronische speeltjes. Althans, dat is het streven. Het zou ook goed lawaaierige techno kunnen worden.