WadAap - Simplon

WadAap

Album Release Show

Zo 29 November 2020
Waar: Grote zaal
Open: 15:00 - 17:30 uur
Aanvang: 15:30 uur
VVK: € 10,-

Genre: Hiphop
uitverkocht

Het ging het Groningse duo WadAap flink voor de wind, met drie shows als support van Talib Kweli (USA), openen voor Fresku, de ‘Sound of Freedom’ contest winnen met het nummer ‘Vrij om te Zijn’ en last but not least een debuutalbum dat voor de zomer klaar stond in de startblokken. Het coronavirus was toen een flinke tegenslag, maar nu is het eindelijk zover!

Op 25 september verscheen het debuutalbum ‘Planeet van de Aap’, een album dat het verhaal van de evolutie van de (wad) aap vertaald naar een keihard hiphop album met gastbijdragen van o.a. Engel, MC DRT en Kid Anarkist. De beats worden verzorgd door de Groningse Planet Monkey, die natuurlijk al eerder veel rumoer maakte met het instrumentale album ‘AEP’. Op 28 en 29 november zullen de primaten in een toepasselijke setting het album van begin tot eind ten gehore brengen in Simplon.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.