WadAap (geannuleerd) - Simplon

WadAap (geannuleerd)

Album Release Show

Zo 29 November 2020
Waar: Grote zaal Open: 15:00 - 17:30 uur Aanvang: 15:30 uur Ticket: €10,- Genre: Hiphop
uitverkocht

Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we in overleg met WadAap besloten om de shows op 28 en 29 november te annuleren. Belangrijkste reden hiervoor is dat we niet willen verplaatsen naar een datum waarvan de vraag is of het dan wel door kan gaan.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Het ging het Groningse duo WadAap flink voor de wind, met drie shows als support van Talib Kweli (USA), openen voor Fresku, de ‘Sound of Freedom’ contest winnen met het nummer ‘Vrij om te Zijn’ en last but not least een debuutalbum dat voor de zomer klaar stond in de startblokken. Het coronavirus was toen een flinke tegenslag, maar nu is het eindelijk zover!

Op 25 september verscheen het debuutalbum ‘Planeet van de Aap’, een album dat het verhaal van de evolutie van de (wad) aap vertaald naar een keihard hiphop album met gastbijdragen van o.a. Engel, MC DRT en Kid Anarkist. De beats worden verzorgd door de Groningse Planet Monkey, die natuurlijk al eerder veel rumoer maakte met het instrumentale album ‘AEP’. Op 28 en 29 november zullen de primaten in een toepasselijke setting het album van begin tot eind ten gehore brengen in Simplon.