VISION - Simplon

VISION

Synergy + Billain & more

Za 14 Oktober 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €20,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na de verpletterende Juni editie keert VISION in oktober terug met een frisse line-up, bestaande uit Synergy, Billain, YAANO, Dez en Bella Hall.

Als prominente spelers in de scene is het Groningse platenlabel VISION bekend om zowel samenwerkingen met bekende namen in de bass-muziek, als het bieden van een podium aan opkomende talenten. Dit doen ze via hun label, radioprogramma en live-evenementen.

Synergy
Een duo oorspronkelijk afkomstig uit Rusland en momenteel gevestigd in Frankrijk. Evgenii en Igor hebben hun ideeën samengebracht om een gezamenlijk project te vormen: Synergy. Hun unieke sound combineert melodische techno met een breed scala aan elektronische elementen tot Drum & Bass, resulterend in een goed evenwicht tussen melodische tunes en hoge energie.

Billain
Door zijn unieke bijdrage van geluidsontwerp bij onder andere films, audiovisuele projecten, videogames en natuurlijk door zijn eigen releases staat de Bosnische Billain inmiddels bekend om zijn innovatie en harmonieuze benadering van muziek.

Initieel geïnspireerd door Techno, onderwees Billain zichzelf in de technieken en theorieën van muziekproductie. Hierdoor ontdekte hij uiteindelijk een nog diepere verbinding met de enorme mogelijkheden die worden geboden in de complexe beats van Drum and Bass.

Met weinig namen in de DnB-wereld die zo nauw verbonden zijn met de vooruitgang van sonische ideeën, verhalende concepten en de integratie van technologie en visuele elementen in zijn producties, onderscheidt hij zich binnen de scene. 

YAANO
Deze getalenteerde jonge producer uit Jersey heeft recentelijk zijn intrede gedaan in de bass-scene met zijn uiterst verfijnde producties. Zijn benadering is fris maar verfijnd en met duidelijke jungle-invloeden beslaat zijn unieke stijl moeiteloos alle hoeken van het underground drum and bass-spectrum.

Dez
Na het uitbrengen van een EP en een remix van Noisia op VISION, is het nu tijd om deze Portugese producer naar Groningen te halen! Voorheen onderdeel van Bassbrothers, onderscheidt Dez zich door zijn vastberadenheid, slim te samplen en een vaardige productietechniek. Tip: luister zijn Selecta EP! 

Bella Hall
Opkomend talent Bella Hall staat al in de Rotterdamse scene bekend om haar boeiende en dynamische fusie van sub-bass elementen. Niet vies van een goede 2-step zet, heeft ze al veel lof ontvangen voor haar vaardige muziekkeuzes, en we zijn trots haar te mogen verwelkomen op deze VISION-avond.