VISION - Simplon

VISION

The Upbeats + Posij & more

Za 17 Juni 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €20,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Nadat ze Simplon tijdens hun vorige editie bevend hebben achtergelaten, keert VISION in juni terug met een verse line-up: The Upbeats, Posij, Fre4knc en Former.

Als zwaargewichten in de scene staat het Groningse platenlabel VISION bekend om zowel het werken met gevestigde basnamen als het bieden van een platform aan beginnend talent, hetzij via hun label, hun radioshow of hun live-evenementen.

The Upbeats (NZ)
Afkomstig uit Wellington, Nieuw-Zeeland, is The Upbeats (bestaande uit Jeremy Glenn en Dylan Jones) een van de meest legendarische productie-/dj-teams die voortkwam uit de vruchtbare Nieuw-Zeelandse drum-‘n-bass-scene. The Upbeats staat bekend om hun eclectische smaak en energieke podiumpresentatie en leveren knallende sets om allerlei menigten te doen schudden, van festivalglitters op Pukkelpop, Shambhala en Glastonbury tot diehard bassheads op Outlook. Met vijf studioalbums op hun naam, talloze prijzen en nummer 1-singles blijven ze keer op keer de grenzen verleggen.

Posij (NL)
Luister één keer naar de tracks van Posij, en hij zal je vertellen dat hij een producer is die neigt naar verkenning, uitdaging en zelfs obsessie. Hier vind je geluiden die je nog nooit eerder hebt gehoord, samengesteld op manieren die je niet verwacht. Genoeg groove behouden om degenen onder je die bang zijn voor de epileptische generatie van vandaag te troosten, maar precies de juiste hoeveelheid chaos toevoegen om u te inspireren om op te letten. Met een staat van dienst om trots op te zijn, waaronder een nummer op het nieuwe Skrillex-album, is het duidelijk dat Posij de juiste formule kent.

Fre4knc (NL)
Fre4knc komt terug voor meer! Een dj, producer, sounddesigner en zelfverklaarde toegewijde perfectionist. De frequenties van Fre4knc zijn progressief van geest, technisch van aard en donker en dynamisch in levering. Hij betrad het podium over de hele wereld, van Fabric London tot de Chinese Muur en is nu terug in zijn geboortestad Groningen.

Former (NL)
Jasper Scholma, ook bekend als Former, is een basmuziekproducent, grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar, die de kunsten van donkere elektronica en breaks onder de knie heeft. Deze creatieve duizendpoot staat bekend om het verkennen van verwrongen vocalen en het deconstrueren van geluiden van pop, beats, darkstep, techno en wat dan ook, wat resulteert in een kenmerkend geluid.