VISION - Simplon

VISION

Black Sun Empire + Levela & more

Za 17 Februari 2024
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €17,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets

VISION keert terug in 2024! We beginnen het jaar met niemand minder dan Black Sun Empire, Levela, gyrofield, Koarse en Seven-Headed.

Als prominente spelers in de scene is het Groningse platenlabel VISION bekend om zowel samenwerkingen met bekende namen in de bass-muziek, als het bieden van een podium aan opkomende talenten. Dit doen ze via hun label, radioprogramma en live-evenementen

Black Sun Empire (NL)
Hebben ze nog een introductie nodig? Utrechters Micha Heyboer, Milan Heyboer en Rene Verdult staan sinds 1997 aan de voorhoede van elektronische muziek innovatie. Van hun vroege dagen tot aan nu hebben ze consequent de grenzen van drum and bass verlegd.

Levela (VK)
Een dynamische kracht in de bass-scene. Levela heeft zijn eigen plek weten te veroveren met een onderscheidend en krachtig geluid. Bekend om zijn onophoudelijke energie en nauwgezette aandacht voor detail, vinden zijn tracks vaak hun weg naar de sets van top-DJ’s, waarmee hij zijn reputatie als producer bevestigt.

gyrofield (VK)
Geen onbekende van het VISION-team, we zijn blij om gyrofield weer te verwelkomen op een labelavond. Als autodidactische schrijver en muzikant is haar werk ontstaan uit een verweven relatie met elektronische muziek. Er klopt een hart in de kern van elke gyrofield-compositie. Vergeet niet om haar VISION-release ‘Stimulus’ te luisteren.

Koarse (NL)
Maak kennis met Koarse, een opkomende kracht in de bass-muziek. Zijn zelfbenoemde ‘snelle futuristische rave muziek’ voert luisteraars mee op een sonisch avontuur. Maak je klaar voor zijn Dead Limit Gabber Edit en meer! 

Seven-Headed (NL)
Een krachtig talent en mede noorderling! Na het luisteren van zijn sets op Relate Radio, kijken we er erg naar uit om hem onze VISION-avond te zien openen.