VISION - Simplon

VISION

Ivy Lab + Subtension & more

Za 16 December 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €20,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na de verpletterende editie in oktober keert VISION in december terug met een frisse line-up, bestaande uit niemand minder dan Ivy Lab, Subtension, HØST, S.Murk en Deets

Als prominente spelers in de scene is het Groningse platenlabel VISION bekend om zowel samenwerkingen met bekende namen in de bass-muziek, als het bieden van een podium aan opkomende talenten. Dit doen ze via hun label, radioprogramma en live-evenementen.

Ivy Lab
Ivy Lab wordt al sinds hun oprichting erkend voor hun onderscheidende benadering van muziekproductie, waarbij elementen van drum and bass, hip-hop en dubstep worden gecombineerd. Hun tracks worden gekenmerkt door geraffineerd geluidsontwerp, complexe ritmes en diepe, atmosferische texturen. Naast hun productiewerk staat Ivy Lab ook bekend om hun dynamische DJ-sets, waarin ze hun gevarieerde smaak en diepe kennis van bass-muziek laten zien.

Subtension
De Slowaakse DJ en producer Subtension richt zich op het creëren van unieke en progressieve bass muziek die gekenmerkt wordt door ingewikkelde ritmes en een mix van duistere en experimentele elementen. Tip: check zijn VISION-release ‘Reason’ op onze MISSION 02-compilatie!

HØST
HØST brengt een unieke mix van genres, variërend van dubstep, trap en experimentele bass, waarmee hij inmiddels snel de aandacht weet te trekken. Zijn muziek kenmerkt zich met zware, vervormde baslijnen, ingewikkeld geluidsontwerp en een veelal spookachtige sfeer.

S.Murk
“Bangers, innit?!” Dit uit Bristol afkomstige duo heeft net een 7-track tellende EP bij ons uitgebracht, boordevol opstandige, ritmische bangers. We hebben er heel veel zin in om ze nu voor het eerst welkom te heten op onze labelavond!

Deets
Deets is terug! Nadat ze de Curated by VISION-avond opende in de Melkweg is Deets inmiddels geen onbekende meer op onze labelavonden. Ze omschrijft haar muziek als “bass-achtige, stuiterende (break)beats van allerlei BPM’s” en is een liefhebber van leftfield. Deets weet dansvloeren consequent te boeien met een speelse experimenteerdrift.