VISION - Simplon

VISION

Za 18 Februari 2023
Waar: Grote zaal Open: 23:59 - 05:00 uur Aanvang: 23:59 uur Ticket: €20,- Genre: Bass Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na Simplon op zijn kop te hebben gezet tijdens hun eerste editie, keert VISION in het nieuwe jaar terug met de belofte van een al even knallende rave.

Als zwaargewichten in de scene staat het Groningse platenlabel VISION bekend om zowel het werken met gevestigde basnamen als het bieden van een platform aan beginnend talent, hetzij via hun label, hun radioshow of hun live-evenementen.

De namen die deze editie aan zullen treden zijn Buunshin, DJ Ride, Fre4knc en Tantron.

Buunshin (NL)
Ferry Mellegers alias Buunshin klom in korte tijd naar de top van Drum ’n Bass en wist daar zijn positie veilig te stellen. Geprezen om zijn veelzijdigheid, brengt Ferry voortdurend de nieuwste releases uit, waardoor zijn muziek een vast onderdeel is van veel dj-sets over de hele wereld.

DJ Ride (PT)
Tweevoudig scratch-wereldkampioen uit Lissabon: DJ Ride brengt wat hiphop naar dit Drum & Bass-evenement. Hij blaast iedereen omver met zijn onberispelijke optredens en bewijst aan iedereen dat hij hier is om te blijven.

Fre4knc (NL)
DJ, producer, sounddesigner en zelfverklaarde toegewijde perfectionist. De frequenties van Fre4knc zijn progressief van geest, technisch van aard en duister en dynamisch in levering. Hij betrad het podium over de hele wereld, van Fabric London tot de Grote Muur van China en is nu ondersteboven terug in zijn geboortestad Groningen.

Tantron (NL)
Tantron debuteerde vorig jaar op VISION en omschrijft zijn kunst als hyperactieve basmuziek. Met zijn energieke tracks bewijst de menselijke sloopkogel keer op keer dat zijn muziek geen grenzen kent. Dit, samen met zijn aanstekelijke enthousiasme achter de draaitafels, maakt hem tot een act die je niet wilt missen.