Verwoed - Simplon

Verwoed

+ Orewoet + Folteraar

Vr 10 Februari 2017
Waar: Kleine zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €4,- Deur: €6,- Genre: Black Metal
Koop tickets
Links

Op deze avond is het voor metaliefhebbers genieten geblazen met maar liefst drie metalbands op het programma. Verwoed, Orewoet en Folteraar komen de kleine zaal voorzien van een portie hard gitaargeweld!

Verwoed 
Voortgekomen uit Woudloper is Verwoed een nieuw black metal project uit Utrecht. Eerder dit jaar kwam de eerste EP uit genaamd ‘Bodemloos’, welke zowel nationaal als internationaal op veel bijval kon rekenen en veel stof heeft doen opwaaien. Met hun atmosferische black metal in het straatje van Mgła, Svartidauði en Misþyrming komen ze nu voor het eerst naar het noorden van Nederland. Vanuit eerdere concerten is gebleken dat dit een uiterst strakke live band is!

Orewoet
De bijna naamgenoten van Orewoet hebben vorig jaar nog in Simplon gespeeld tijdens de Witte Wolf Black Metal avond. Nu komen ze terug met hun op Finse leest geschoeide Black Metal. Afgelopen herfst kwam de langverwachte EP van Orewoet uit, genaamd ‘Afrodisiacum der Vroomheid’. We verwachten dit keer een net zo sferische en energieke show als vorig jaar.

Folteraar
De avond zal worden geopend door Folteraar. Deze mysterieuze Nederlandse black metal band speelt rauwe en deels geimproviseerde black metal op een manier zoals dat tegenwoordig te weinig gebeurt; rauw, puur en vol haat! Het eerste full-lenght album genaamd ‘Vertellingen van een donkere eeuw‘ kwam eerder dit jaar uit op het gerespecteerde label Iron Bonehead Productions. Dit wordt hun eerste optreden in het noorden van Nederland, dus zorg dat je op tijd bent om deze unieke band te zien.

Timetable:
20:30 uur Folteraar
21:30 uur Orewoet 
22:40 uur Verwoed 
 
Foto door Niels Vinck