Van Pletzen - Simplon

Van Pletzen

+ Early B

Za 25 Mei 2024
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €15,- Genre: Electronic / Pop
Koop tickets
Links

Van Pletzen maakt unieke feel good dancemuziek. Het Zuid-Afrikaanse producersduo, bestaande uit Peach Van Pletzen en Matthieu “Nik Nax” Auriacombe, scoorde al een aantal hits, zoals ‘Jy Bly Stil’ (met Jack Parow) en ‘Zaberfluten’. Het duo staat bekend om hun vlijmscherpe humor, onwijs grappige muziekvideo’s en maatschappelijk commentaar. Een perfecte mix voor een vermakelijke show!

‘Kak lekker vibe’ oftewel: ontzettende lekkere vibe, was het uitgangspunt van het duo toen ze hun gelijknamige album releaseten in 2018. En zo zetten ze zichzelf op de kaart. Twee albums volgden, waarop het duo de ‘legehness’ bleef uitstralen. Dat woord omvat een einde aan somberheid en het vinden van het goede of positieve in elke dag en in jezelf. Positieve vibes alom, dus!

Vorig jaar releasete het duo hun derde album ENTER THE GROOTNESS, waarop Joost op een nummer featuret. En het duo is klaar voor meer! Na een succesvolle show op Parowfest in De Oosterpoort vorig jaar, keert het duo terug naar Groningen, om bij ons de Grote Zaal op stelten te zetten. Ben jij ook klaar voor die ‘kak lekker vibe’?

Support is er van Early B. Hij is een meester van komische punchlines en een lyrische flow. Dat maakt hem een gewilde act in Zuid-Afrika, waar hij al menig podium heeft overdonderend met zijn pakkende deuntjes en energieke liveshows!