Joëlle Smidt + Savannah - Simplon

Joëlle Smidt + Savannah

Simplon UP

Do 3 September 2015
Waar: Kleine zaal Open: 20:30 - 23:00 uur Aanvang: 21:30 uur Deur: €3,- Genre: Pop
Links

De zomerstop is voorbij en Simplon UP is gelijk weer goed terug! Voor de eerste UP avond van september staan Joëlle Smidt en Savannah op het programma, twee talentvolle singer-songwriters uit Groningen.

Joëlle Smidt
Joëlle Smidt schrijft rustige, folky liedjes waarbij ze poëtische elementen niet onbelangrijk vindt. Samen met haar gitaarspel en hypnotiserende stem weet ze je mee te nemen in haar wereld. Ze deed mee aan het tweede seizoen van De Beste Singer­-Songwriter van Nederland, waarbij ze het schopte tot de beste acht deelnemers.

Savannah
Savannah Borst is een 16-jarige singer-songwriter uit de provincie Groningen. In mei 2015 stond zij als talent met veel potentie in de finale van de talentenjacht ‘Café Martini XL’ (RTV Noord) met haar liedje ‘Little Love’. Dit was haar debuut als singer-songwriter en hierna is het balletje gaan rollen. Ondertussen zijn er heel wat nieuwe songs bij gekomen: ‘’Sterk eigen materiaal met mooie nummers als ‘Drown’, ‘Shuffle the Cards’, ‘Running’ en ‘Home’’’ – The Next Gig. Haar liedjes gaan over de dingen die zij ziet bij mensen en waar ze hen mee ziet struggelen en over onderwerpen waar iedereen zich in kan herkennen zoals het missen van iemand. Ze geeft met haar volwassen liedjes vaak een wijze, bemoedigende knipoog.