Popprophet + Korgknaap - Simplon

Popprophet + Korgknaap

Simplon UP

Do 24 Februari 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Experimental Electronic / Hiphop
Koop tickets
Links

Door de nieuwe corona versoepelingen kan deze editie van UP doorgaan in de bovenzaal, staand en zonder 1.5 meter afstand. Een coronatoegangsbewijs is hierbij nog wel verplicht.


De multidisciplinaire artiest Popprophet mixt zijn onsterfelijke liefde voor hiphop met invloeden uit lokale live jam sessies en Europese techno die op elk ander feest in Groningen wordt gedraaid. Als rapper, producer en visuele artiest maakt hij nummers die zowel poppy als grimmig zijn. Soms meer als een film, dan als een muziekstuk. Zijn teksten zorgen voor oprechte scènes met humor en onverwachte wendingen die de luisteraar scherp houden. (persfoto door Jedidja Smalbil)

Korgknaap laat zien hoe je moet roeien met de riemen die je hebt. Met gelimiteerde “speelgoed” sequencers flanst hij een semi geimproviseerde techno set in elkaar. Daarbij komen mogelijk een paar verrassingselementen te pas. Wat trekt hij nu weer uit de instrumentenkast? We gaan het zien!

Helaas kan Lunetten Shadow Banking niet optreden vanwege een coronabesmetting binnen de band. Korgknaap is last-minute aan het programma toegevoegd!