Sevn Alias - Simplon

UHG Try Out!
Sevn Alias

+ Revo + Cazz Major

Wo 2 Maart 2016
Waar: Grote zaal Open: 19:00 - 22:00 uur Aanvang: 19:30 uur Ticket: €2,50 Deur: €5,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Try Out! is een evenement speciaal voor jongeren tot en met 18 jaar. Deze editie is met Sevn Alias en als supportacts Revo en Cazz Major. Daarnaast zijn er dansoptredens van UHG freestyle team en Vanity.

Sevn Alias
In 2015 scoorde Sevn Alias met ‘Ma3lish’ een van de grootste straathits, hij pakte bijna twee miljoen views op YouTube en meer dan een miljoen streams op Spotify. In januari 2016 bracht hij de EP ‘Twenty Four Sevn 2’ uit, waar ook bijdrages van generatiegenoten Lijpe en Jonna Fraser (beiden bekend van ‘New Wave’) op staan. Na een weergaloos optreden op Noorderslag 2016 zette muziekblog 3voor12 Sevn Alias bovenaan hun top 25. Sindsdien kijkt de hele hiphopwereld uit naar zijn album ‘Trap Grammy’, dat nog voor de zomerfestivals van 2016 moet uitkomen.

Revo
Hij is een rapper uit Groningen. Met zijn producer Emage heeft Revo in 2011 de ‘Alles Bij Elkaar’ EP uitgebracht. Dit heeft wat deuren weten te openen. ‘Missen Wat Ik Haat’ was eentje die voor een doorslag heeft gezorgd. Ook met het youtube kanaal DHD van vlogger Milan Knol heeft hij een nummer uitgebracht die inmiddels over de 300.000 views zit en ook zijn eigen fanbase begint te groeien. Revo heeft in die periode verschillende shows gedaan, waaronder een korte show op het Bevrijdingsfestival 2013 in Groningen, het voorprogramma van Hef, Grunnsonic 2016, meerdere optredens in Simplon en in het glazen huis.

Cazz Major 
Maak kennis met de ‘Fresh Prince’ van Hoogkerk, oftewel Cazz Major. Na een propvol 2015 is nu tijd voor zijn solo werk. Cazz scoorde vorig jaar een miljoen plays met zijn bijdrage op ‘De Hele Nacht Door’ met o.a. StukTV, leverde een dijk van een clubhit (‘Partjes’) met DJ collectief Puinhoop Kollektiv en had meer dan 150 gastoptredens in de liveshows van collega Kraantje Pappie. Met een berg nieuwe tracks op de plank en producers als Ramiks en Bananaz achter hem, heeft de brutale doch enorm gevatte Cazz Major alles op scherp staan om furore te maken in 2016.