T.Raumschmiere - Simplon

Template Live:
T.Raumschmiere

+ Orchid

Za 19 November 2016
Waar: Grote zaal Open: 21:00 - 00:00 uur Aanvang: 22:00 uur Ticket: €12,- Deur: €15,- Genre: Techno / House Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Met Template zoeken we de grenzen op van techno en house in de breedste zin van het woord. Voor de tweede editie beginnen we vooraf in de avond met een concert van de legendarische T.Raumschmiere. Als iemand weet wat grenzen opzoeken is, dan is hij het wel!

T.Raumschmiere
Deze techno electropunk DJ heeft live een legendarische status waarbij hij soms letterlijk de zaal afbreekt. Zijn optreden tijdens Eurosonic 2011 in Simplon staat nog steeds in de boeken als een van de meest bizarre ooit tijdens het festival en in deze zaal. Hij werkte samen met o.a. Miss Kittin en Ellen Allien en stond aan de wieg bij het oprichten van het Shitkatapult label. Mensen die hem live al eens zagen weten wat ze moeten verwachten en met wat voor dosis energie deze DJ ten strijde trekt. Met zijn grootste hit ‘Monstertruckdriver’ als gouden afsluiter weet hij het publiek volledig op te zwepen om nogmaals de laatste druppels zweet er uit te persen. Een unieke performance en een snoeiharde set!

Orchid
De avond wordt aan elkaar gedraaid door Orchid, deze lokale techno/house legende is als DJ van alle markten thuis is. Een graag geziene gast en doorgewinterde Paradigm resident, die ook z’n sporen heeft verdient tijdens onze eigen techno avonden in het verleden. Een ware eer om deze DJ weer eens in ons midden te hebben.

Na afloop van Template Live met T.Raumschmiere gaan we door met het reguliere Template concept. De bezoekers van Template Live kunnen gratis blijven.