Thundermother - Simplon

Thundermother

Heat Wave Tour

Za 19 Februari 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €18,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

Ze hebben maar één doel: Rock ’n Roll World Domination! De Zweedse high voltage rock-’n-rollers Thundermother staan klaar om je te overspoelen als een hittegolf van geluid. Rock ’n’ roll, blues, punk en heavy metal; elke fan wordt meegenomen in hun energie!

Gitaargodin en oprichtster Filippa Nässil heeft het goed voor elkaar. In 2017 hervormde de hele band en ze had het niet beter kunnen treffen. Met Guernica Mancini als nieuwe frontwoman krijgen de nummers een unieke touch door haar blues-soaked stem, aangevuld door de harde ritmes van drummer Emlee Johansson en Majsan Lindberg op de bass. Hard rock hitmaker Soren Anderson, bekend van Glenn Hughes, Mike Tramp en Tommy Aldrige, zorgt voor een perfecte finishing touch. Het resultaat: een AC/DC Motörhead sound met moderne hard rock elementen en een heerlijke 70s groove. Op 31 juli 2020 is hun nieuwe album ‘Heat Wave’ uitgebracht, waar voor het eerst sinds de oprichting elk bandlid aan meegeschreven heeft. Voor de release tour komen ze langs Simplon om ons mee te nemen in de levensstijl van hard rockers. Thundermother = rock ’n’ roll, dus laat niets je tegenhouden en wees erbij!

Om nog meer rock-‘n-roll-energie toe te voegen, zullen The Dirty Denims op deze avond als supportact aantreden. The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ‘n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 19 februari 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.