Thundermother (geannuleerd) - Simplon

Thundermother (geannuleerd)

Za 19 Februari 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €18,- Genre: Rock
Links

Door de huidige corona maatregelen kan het concert van Thundermother op 19 februari niet doorgaan. Er is helaas ook geen vervangende datum te vinden door het volle tourschema van de band.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Ze hebben maar één doel: Rock ’n Roll World Domination! De Zweedse high voltage rock-’n-rollers Thundermother staan klaar om je te overspoelen als een hittegolf van geluid. Rock ’n’ roll, blues, punk en heavy metal; elke fan wordt meegenomen in hun energie!

Gitaargodin en oprichtster Filippa Nässil heeft het goed voor elkaar. In 2017 hervormde de hele band en ze had het niet beter kunnen treffen. Met Guernica Mancini als nieuwe frontwoman krijgen de nummers een unieke touch door haar blues-soaked stem, aangevuld door de harde ritmes van drummer Emlee Johansson en Majsan Lindberg op de bass. Hard rock hitmaker Soren Anderson, bekend van Glenn Hughes, Mike Tramp en Tommy Aldrige, zorgt voor een perfecte finishing touch. Het resultaat: een AC/DC Motörhead sound met moderne hard rock elementen en een heerlijke 70s groove. Op 31 juli 2020 is hun nieuwe album ‘Heat Wave’ uitgebracht, waar voor het eerst sinds de oprichting elk bandlid aan meegeschreven heeft. Voor de release tour komen ze langs Simplon om ons mee te nemen in de levensstijl van hard rockers. Thundermother = rock ’n’ roll, dus laat niets je tegenhouden en wees erbij!

Om nog meer rock-‘n-roll-energie toe te voegen, zullen The Dirty Denims op deze avond als supportact aantreden. The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock ’n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.