The Travoltas - Simplon

The Travoltas

+ The Windowsill

Vr 7 December 2018
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:30 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €15,- Deur: €15,- Genre: Punk Rock / Pop Punk
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. €1,- servicekosten
Koop tickets
Links

De grootste Nederlandse poppunk legendes aller tijden hebben na tijden van stilte een dikke vette come-back gemaakt en komen aanstaande december naar Simplon! Met de in 2014 uitgebrachte EP ‘The Longest Wait’ hebben de Travoltas zichzelf een nieuw leven ingeblazen en drie reünieconcerten die hier uit voort kwamen verkochten ze volledig uit in Nederland. In 2017 brachten ze na meer dan tien jaar dan eindelijk het langverwachte album ‘Until We Hit The Shore’ uit. Het laatste nummer van dit album ‘This Can’t Be Goodbye’ verklapte al dat ze nog niet van plan zijn om te stoppen!

Ooit begonnen in 1990, is de band inmiddels geëvalueerd tot de zeskoppige formatie. Door de jaren heen heeft de band ook nog acht andere leden versleten waarmee onder andere negen albums zijn gemaakt en nog een flink aantal singels & EP’s. En alsof dat nog niet genoeg was is de huidige band is momenteel druk bezig met het schrijven van een vervolg op ‘Until We Hit Shore’! In december 2018 gaat de band weer het podium op waarbij Tim van Doorn (frontman en oprichter van de band Clueless) het keyboard en de achtergrondzang voor rekening zal nemen.

De support act zal vervuld worden door de Rotterdamse punkrockband The Windowsill. Met invloeden van o.a. Ramones, Tom Petty en Fountains of Wayne staat deze band garant voor een authentieke punk/rock beleving. Hoewel ze genoeg muziek hebben uitgebracht, staan deze mannen niet vaak op de planken dus het gaat hie rom een buitenkansje om The Windowsill live mee te maken!